6 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po wyjęciu z lodówki rozwałkuj ciasto, uformuj w owalny...
fot. Karolina Głogowska

Pyszny mazurek wielkanocny z kajmakiem i orzechami. Mamy sposób na najlepsze kruche ciasto i doskonałą polewę czekoladową

Mazurek kajmakowy z czekoladą. Krok 4

Po wyjęciu z lodówki rozwałkuj ciasto, uformuj w owalny kształt i przełóż delikatnie do wyłożonej papierem formy. Zostaw kawałek ciasta na wałeczek.

Zobacz również

Polskie piłkarki ręczne wciąż bez porażki na mistrzostwach świata

Polskie piłkarki ręczne wciąż bez porażki na mistrzostwach świata

Szwajcaria - Włochy NA ŻYWO. Helweci wyeliminują obrońców tytułu? Gdzie oglądać?

Szwajcaria - Włochy NA ŻYWO. Helweci wyeliminują obrońców tytułu? Gdzie oglądać?

Polecamy

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Pareo plażowe na sezon 2024. Czy w ogóle jeszcze jest modne? Jakie wzory wybrać?

Pareo plażowe na sezon 2024. Czy w ogóle jeszcze jest modne? Jakie wzory wybrać?

Najlepsza trasa rowerowa nad polskim morzem – to klasyk uwielbiany przez turystów

Najlepsza trasa rowerowa nad polskim morzem – to klasyk uwielbiany przez turystów