MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Sympatycy kaszy gryczanej mogą spróbować jej wersji w...
fot. pixabay.com

Jaglana, gryczana czy jęczmienna? Dania z kaszą wracają do łask. Z tych zbóż powstają. Rodzaje kasz i ich zalety

Gulasz z kaszą gryczaną

Sympatycy kaszy gryczanej mogą spróbować jej wersji w gulaszu. 500 g schabu kroimy w kostkę i smażymy w garnku wraz z posiekaną cebulą, pokrojoną papryką i czosnkiem. Następnie zalewamy całość niecałym litrem bulionu i dusimy ok. pół godziny. Na końcu dodajemy ugotowaną kaszę, dolewamy bulionem (jeśli będzie za sucho), dusimy pod przykryciem przez kilka minut.

Zobacz również

Fantastyczny Dzień Dziecka w Muzeum imienia Orła Białego w Skarżysku [DUŹO ZDJĘĆ]

NOWE
Fantastyczny Dzień Dziecka w Muzeum imienia Orła Białego w Skarżysku [DUŹO ZDJĘĆ]

Uwaga kierowcy! Do soboty nieprzejezdne newralgiczne skrzyżowanie w Nowym Sączu

NOWE
Uwaga kierowcy! Do soboty nieprzejezdne newralgiczne skrzyżowanie w Nowym Sączu

Polecamy

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka