Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Koncert Dawida Kwiatkowskiego i Varius Manx & Kasia Stankiewicz w Gliwicach

Koncert Dawida Kwiatkowskiego i Varius Manx & Kasia Stankiewicz w Gliwicach

Horoskop miesięczny na maj. Sprawdź szczęśliwe dni!

Horoskop miesięczny na maj. Sprawdź szczęśliwe dni!

Polecamy

Jak zamocować flagę przed domem i na balkonie? Sprawdź, gdzie powiesić flagę

Jak zamocować flagę przed domem i na balkonie? Sprawdź, gdzie powiesić flagę

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie

Pijesz wino po opalaniu? Czeka cię długie życie